Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att börja 8.10 och gå hem kvart över två.


Ge mig en gravöl
så att jag kan dricka mig till en
njutningsfull skummustasch

drömma mig tillbaka
till barndomens mjölkmustascher

där tilliten alltid var framtiden
och sommarloven inte värre än
en skolstart

en hemvan, invand omstart
scheman och rutiner

Skolgårdens grus,
instängda korridorer
och doften av gymnastiksal

Ölmustaschen är annorlunda
då tilliten var förfluten
och vägarna är fler
än att börja 8.10
och gå hem kvart över två.




Fri vers av Tina-sol
Läst 169 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-03-10 17:58



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
"The times they are a changing..."
2010-03-10
  > Nästa text
< Föregående

Tina-sol
Tina-sol