Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den åttonde Dödssynden


Självömkan






Gud nåde dig om du ömkar dig eller tycker synd om dig själv.

Tro inte att ditt lidande är så stort som du inbillar dig.

Kom igen när du blir korsfäst, då kan du tala om lidande.











Fri vers av Öknens Ros VIP
Läst 296 gånger
Publicerad 2010-03-10 18:33



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Jag tycker alltid synd om mig själv och Gud har inte straffat mig.
Det där med dödssynderna är nonsens som den romersk-katolska kyrkan hittat på.
2010-03-10
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP