Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

r




Bengalisk Bensax

Ljuvlig Bengalisk Bensax




Älskade...


jag älskar


när du ljuvligt greppar mej


i en Bengalisk Bensax


så jag inte kan röra mej


& knappt får luft.


Då känner jag hur


djup & intim


vår Kärlek


verkligen är.




Fri vers av Johan Bergstjärna VIP
Läst 209 gånger
Publicerad 2010-03-10 20:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP