r

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

r




Smärta och paradis ( ur ur psykos )

 




Det är när Du spänner blicken i mej

När du paralyserar mej med din chockerande kärlek

så att jag inte kan fly

Du injecerar magi rakt in i min förmörkade själ

Jag skriker mitt tysta skri

Du ser allt

Dämonerna flyr för vår nakenhet

till tonerna av Satie

Psykosen släpper

när jag får springa

galen & naken

över ängen

och

bada i skogsbäcken

och

vi hittar kantareller

som vi åker hem och äter

i andäktig glädje

och det är för alltid september

det är för alltid

smärta & paradis.







Fri vers av Johan Bergstjärna VIP
Läst 243 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-03-10 21:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP