Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

SPEGELN

din skönhet är en spegel

jag ser mitt självförakt

jag blir till rumpelstiltskin

i ljuset av din prakt

så mitt i ögats njutning

möts jag av en figur

jag tvingas leva i men

som jag vill kliva ur

 

och du är hyperkänslig

du registrerar fort

det osäkra hos dåren

som tigger vid din port

jag ser en värld i lågor

och du ser en ruin

jag ville bli en örn men

blev bara en pingvin

 

 

LARZ GUSTAFSSON    11/3 2010




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 331 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-03-11 10:57



Bookmark and Share


  anits VIP
Så bra skrivit som alltid
fint att läsa
2010-03-11

  mare VIP
Ett av mina älsklingsdjur är pingvin :)
2010-03-11

  ellinore
Bra :)
Kommentera gärna mina med :D
2010-03-11

  ellinore
Bra :)
Kommentera gärna mina med :D
2010-03-11

  rebecca d
och nu...gråter jag!
du överträffar dig själv...!!!
bokmärke!
2010-03-11
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP