Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Fick viss inspiration till denna tack vare fenomenet "Blaite"...*tack skrivarvännen*:-)


Pappa, det känns ljusare nu...



Nej

jag kunde faktiskt aldrig

hata dig

hata dig

hata just dig


trots att du

sorterade bort mig

till en liten vrå

för att sedan aldrig

släppa ut mig

därifrån


men sakta, sakta

började en port

öppnas på glänt

för mig


det var den dagen

när kistan sänktes ner

en liten bit

i taget













Fri vers av Junitvillingen
Läst 220 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2010-03-11 15:35



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Ett riktigt vackert slut! Jag blev fängslad när jag läste.
2010-04-05

  En strimma av guld
Starka ord och den får mig att rysa. Känner igen den första delen i den.
2010-03-26

  Eaglemountains VIP
STARKT SKRIVET! Saknar ord .....
2010-03-14

  Carsten
Ja, du; detta var tungt och vackert och fint skrivet. Tack! En utomordentligt stark dikt. TVå förslag bara: stryk gärna, tycker jag, "grå" i "till en grå liten vrå" och - fr.a. - "men" i
"men sakta, sakta".

Allt gott;

/Carsten
2010-03-12

  Jaseph
Ärligt och rakt. Utan skydd. Och ljuset segrar.
2010-03-12

    J. Herward
stark läsupplevelse, inspiration är en vacker livsform^^
2010-03-11

  sulimaa
Den visste var den tog Anitha...så väldans bra skrivet!!
2010-03-11

  Popcorntankar
Bra jobbat, och snyggt skrivet!
2010-03-11

  Gunnar Hilén VIP
det är fint att kunna tycka det är skönt, när de som varit elaka kilar vidare till sitt...ja det är vad jag läser...vill läsa
2010-03-11

  Drömfångare
Dramatisk.. på något sätt.
2010-03-11

  walborg
Förstår inte riktigt till fullo sammanhanget här, men litar på Dina ord alltid och på Din respekt och på Din kärlek.
2010-03-11

  kråkan VIP
känns igen..bra text..tack!
2010-03-11

    ej medlem längre
fin och förtröstansfull
2010-03-11
  > Nästa text
< Föregående

Junitvillingen
Junitvillingen