Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kan du fånga mig!

Jag har en rastlös själ, den vill upptäcka världen.
Hos mig finns det inget att sopa under mattan, här ser du alla känslor och alla tankar.
Goda tankar med hopp, men inte för alla.

Min själ är ute och reser där upptäcker den platser och människor,
underbara människor och onda människor
Vi lyssnar på musik, underbar musik som fyller mitt hjärta.
Min själ är lite som en albatross, en fantastisk glidare men den har svårt för att landa.
den är lite som en svamp, suger åt sig minnen, känslor och tankar.

Det är en spännande själ på upptäcksresa och ingen lyckats fånga den.




Fri vers av Challe Balle
Läst 306 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-03-11 18:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Challe Balle
Challe Balle