Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När allt slår tillbaka

Tänk att ha något otalat med ödet
Hur botar man dålig karma om man inte gör något fel.
Det är viktigt att vara en god människa eller är det viktigare att försöka?!

Finns gud, eller finns det en menig med allt?
Vad är meningen med en förlorad vän?
Vad är meningen med en skadad kropp?
Vad är meningen med sjukdom?
Vad är meningen med förväntan som går upp i rök?

När är prövningen över? Slutet närmar sig och jag ger snart upp




Fri vers av Challe Balle
Läst 388 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-06-02 21:28



Bookmark and Share


  ~Hope~
Ja herregud, hur många ggr har jag inte tänkt det *suckar* men idag är jag tacksam över allt som sker eftersom det gör mig till den jag är idag!!

(jag är så trög att jag måste göra fel för att fatta hur något går till)
2010-06-02

  Vildkärlek
så kan det kännas
2010-06-02
  > Nästa text
< Föregående

Challe Balle
Challe Balle