Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

r




Hem, vad som än sker





Om jag somnar till verklighetens

förbannelser

Om jag vaknar till kärlekens

välsignelser

Om jag går som mitt hjärta slår

för att livet är ett måste

Om jag dansar fram i RockNRoll

med ett leende

trotsande världens cynism & tristess

& hysteriska illusioner


Vad jag än gör

Hur mitt liv än blir

Vad jag än gör eller inte gör det till

Vad som än kommer att hända

Så kommer jag en gång


Hem

. 




Fri vers av Johan Bergstjärna VIP
Läst 167 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-03-11 21:04



Bookmark and Share


  Lindalou
Ja, vad som än händer får man vila trygg i att man kommer hem, vart hem nu än är. Fin text.
2010-03-11

  Suzy med punkterna
Om jag dansar fram i RockNRoll

med ett leende

trotsande världens cynism & tristess

& hysteriska illusioner

så kommer jag en gång hem...........strålande!!!
2010-03-11
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP