Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jag skulle kunna

jag skulle kunna
trycka din kropp mot min i en underbar kram
och fästa mina läppar vid dina men jag kommer inte

jag skulle kunna
gråta i flera nätter för dig
och skära sönder mig för din skull men jag tänker inte

jag skulle kunna
ta självmord i ett badkar
och skriva "jag älskar dig" på väggen med blod men jag vill inte

jag skulle kunna
bli begravd i ditt huvud
och bli misshandlat att ditt sinne men jag orkar inte

jag skulle kunna
sitta på ett moln i en underbar himmel
och titta ner på dig när du kysser någon annan och känna lycka men det gör jag redan




Fri vers av 27 august
Läst 139 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-03-11 21:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

27 august
27 august