Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

untitled

Även om världen är vacker kan det finnas mörker.
Även i mörkret existerar det ljus.
Även den mest vackra blomman kan ha taggar.
Men några kan ha mer taggar än andra.

även om mörkret sitter på utsidan så är inte alla onda.




Fri vers av 27 august
Läst 203 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-06-10 14:49



Bookmark and Share


  Anna*
Du har så rätt och det finns verkligen alla sorter :-)
2010-06-10
  > Nästa text
< Föregående

27 august
27 august