Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Just här och nu

ditt skratt från andra rummet väcker mig ur min spikmattedvala
det är härligt

jag ler och inser att du inte är en dröm
just nu är jag så lycklig som har dig
just nu inser jag att det inte ens är tur

Jag förjänar dig, allt ont har fört något gott med sig
Just nu älskar jag att du älskar mig




Fri vers av livslöparen
Läst 290 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-03-11 22:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

livslöparen
livslöparen

Mina favoriter
...om att droga...