Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En liten pojke.

En liten pojke kommer snart. En liten pojke som redan nu är mitt allt.

Han har så mycket som jag inte hade, en fantastisk far, ett kärleksfullt hem och jag kommer att göra allt jag kan för att det ska vara så för alltid.

Det finns en sak jag inte kan ge honom, det är en mormor. Jag önskar att han skulle få träffa dig och visa dig att sår kan läka och förbannelsen brytas, en lycklig liten pojke som inte behöver veta annat än att alla runt honom älskar honom.

Jag önskar att du hade stannat, väntat in min lilla pojke men du gick innan han fick en chans. Det är jobbigt för mig att tänka på nu mamma........




Fri vers av livslöparen
Läst 240 gånger
Publicerad 2012-01-27 21:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

livslöparen
livslöparen

Mina favoriter
...om att droga...