Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dagens Rasmus (5år)


torsdag 11/3
-Mamma....Jockes flickvän kan väl få låna min tandborste
-Nej fy, det är äckligt att använda andras tandborstar Rasmus
-Men mamma! Jag kan skölja av den först

onsdag 10/3
-pappa, jag pussade på din lilla fru!

tisdag 9/3
en tröja...flera tröjor...en jumper...flera jumpror!!!




Fri vers av Therés
Läst 206 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-03-12 01:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Therés
Therés

Mina favoriter
Klockan
Kom alla troll!