Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det börjar med mina läppar och ett antal toner

Jag visslar
på en
sång
någonstans
mellan
näsblod
och
skratt

Det svider
ibland
när luften ska ner
i lungorna
och tårarna
är regn
på mina sönderslitna
skor

Har någon sett tiden ?
jag tror att den sprang förbi,
luftslotten
är fyllda utav
kött och blod
någon applåderar
med sina fötter

Gula rapsfält
finns
när jag blundar
och nattsmekningar
leder till
störd sömn

Musiken
är toner
som man kan färdas på
med eller
utan
biljett

Katastroftänkandet
får
ligga i papperskorgen

Framstupa
framåtläge
lutar sig
till balans

Hej
nu går det bra




Fri vers av Ola Rydberg
Läst 155 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-03-12 17:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan