Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

och han spelar bossanova

Svettdroppar
rinner
sakta ner
för din nacke

Jag låter
min tunga smaka
på sältan
samtidigt som
jag lägger
min hand
på din höft

Vi följer
barpianistens
rytmer
och hungriga blickar
följer
våra
steg

Du vänder
dig
om
och allt
som jag behöver
i hela världen
finns
just nu
i din
blick




Fri vers av Ola Rydberg
Läst 143 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-03-13 17:14



Bookmark and Share


  Louise Buenafe Mistén @ CaseClosed
Hett. Snusk på smakfullt vis.
2010-03-13
  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan