Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärleken är en önskan att förstå någon så mycket att inget hon gör kan förvåna eller skrämma en.

 




Verklig kärlek är att se med den andres ögon


& att låna henne sina egna ögon.

Samt att gå ner i den andres natt

utan att förlora sin sol.




Fri vers av Johan Bergstjärna VIP
Läst 244 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2010-03-13 19:57



Bookmark and Share


  mare VIP
Så sant :))
2010-03-14

  Suzy med punkterna
Ja det är sannerligen kärlek.
Mycket vackert skrivet!
2010-03-14

  Miss Mod
Formuleringen i denna tycker jag om.
2010-03-14

    mightberight
fantastiskt!
2010-03-14

  Anders Nordlander VIP
mycket sanningar här....
skulle vilja tillägga;
kärlek är som en tvål,
kramar du den för mycket
flyger den ur din hand
2010-03-14

  Carola Zettergren
Så sant, gå ner i den andres natt utan att förlora sin sol..snyggt formulerat!!!
2010-03-13

  Katinka VIP
Fint, trygg och stark är denna dikt och du också kanske?
2010-03-13

  thyra
Underbar text Johan! En kärlek genomsyrad av godhet. Fint skrivit!
2010-03-13

  walborg
Lysande!
2010-03-13

  stenen/ Yv Ericsson
Fint skriver du. om något så svårt. om endå kärleken kunde stå helt kravlös. vad lätt det vore. Applåder!
2010-03-13
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP