Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Copyright@Tinnah


I will not forget you

People change, what a shame.
Byebye, my little friend.
The memories with you will never leave,
but baby please, dont make me bleed.
People change, what a shame.
I just want to say, byebye my friend.




Fri vers av sathina
Läst 176 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-03-13 19:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

sathina
sathina