Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En dikt man inte vill höra

Vem vet vad ett
stjärnfall
innehåller

Brustna poeters hjärtan
drunknar
vid närmsta
rännsten

Pianot
saknar
en del vita
och många svarta
men en enkel melodi
spelar
ut sina sista kort
i återvändsgränden

Twinkle twinkle
little
star
im going to the nearest bar

och ekot
är elakt nog
att repetera
dikten
om
och
om
igen




Fri vers av Ola Rydberg
Läst 192 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-03-13 22:18



Bookmark and Share


  Jazz-75
...kanske man inte vill höra...men nog läsa för den här var originell på något mystiskt sätt fastän allt ändå var bekant.
2010-03-17
  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan