Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hur du vrider upp världen som ett vädersystem



Alla såg genom ditt fönster
hur du jagade kråkor i parken
och fångade solsken i handen

Rödljus igen,
du var ammunition
född med så mycket begåvning
och du grät för att ingen förstod dig
eller kanske
för att du var gammal
och ändå inte sett någonting

Jag såg din kylpunkt
när du med störtade pappersflygplan i handen
sa att allt du behövde var kärlek i ett baksäte någonstans
eller någon
som slätade ut dina silvrigt sarjade anletsdrag
du lever så rastlöst



Och ibland tror jag att du skulle bli förvånad om du visste
hur snabbt jag lindade mig kring ditt hjärta

sanningsunder:
jag vill leva din verklighet









Fri vers av Anaa
Läst 372 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-03-14 13:08



Bookmark and Share


    Kalle Bobbie Immanuel
du formulerar dig så fint och det är så målande och vackert från början till slut.
2010-03-14

  Patrik Englund VIP
fantastico, duktigt
2010-03-14

  Ebananernagula
Vackert, jag älskar det.
Mycket bra skrivet!
2010-03-14

    tehdog
vrida upp världen. vad fint det känns. jag skulle vilja kunna vrida upp världen. eller, det kanske jag kan. du kan göra det, det är tydligt, och jag vet några andra också. kanske. Rubriken är hur som helst så underbart anna. japp.

Akulle förresten också vilja se igenom någons fönster och finna parker och solskensfångare där. Seriöst.

Du var ammunition. Var gör ont. jag tycker om strofen väldigtväldigt mycket.

ih kylpunkt ch handstörtde pappersflygplan och SILVRIGT SARGADE ANLETSDRAG,.

sanningsunder. ja. det finns inte annat att göra än att låta fingrarna avnjuta dessa ord alltså. mmm..

rubriken
2010-03-14
  > Nästa text
< Föregående

Anaa
Anaa