Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Torparvälsignelser

Vi kysser sol

in i Själen

för att kickstarta

Livet


Vilar & smeker

stänger av världen

återupprättar

Förbindelsen



Hellre döden

än att vara därute

i vansinnet

& förställningen



Vi ligger mossa

andas regn

Vind i ansiktet

Sanning i blick



Torp utan el

Brasknaster

Läkedom & humor

Genomlysning







Fri vers av Johan Bergstjärna VIP
Läst 219 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-03-14 21:51



Bookmark and Share


  Lindalou
Låter alldeles ljuvligt befriande med ett torp utan el. Med elen kommer allt det andra som kräver fokus. Fin text om att leva.
2010-03-15
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP