Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Någon stängde av all el




Någon stängde av all el

I kroppen blev du stel

Det blev så jävla kallt

Hur skulle ni nu ha det ballt


Ingen TV, värme eller IT

Vad är det för jävla sätt

Nu så sök efter ett sant ljus

i ert nedkylda mörka hus


Det är åter medeltid

Vart har ni nu er frid

Frost söker din lem

Var har du ditt inre hem

 




Bunden vers (Rim) av Johan Bergstjärna VIP
Läst 219 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-03-14 22:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP