Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

r




Cancer och Kärlek

 

 





- Hej... det är jag...



- Hej...

- Jag måste berätta någonting jobbigt...

- Har det hänt nåt?

- Ja...

- Jag har cancer.

- .......

- Läkarna har gett mej ett halvår som längst.

- .......

- Jag kände att det var nåt allvarligt... visste det.

- *gråter hejdlöst*

- Är du ensam?

- Kan jag komma över?

- *hulkar*... javisst... kom.. jag älskar dej... kom.

I soffan hos systern, varsin stor konjak.

- Hur mår du?

- Jag mår ganska bra... yr då & då... allt oftare.

- Vill du bo här... eller ska jag bo hos dej... du ska inte vara ensam.

- Sen... när jag blir sämre.

- var sitter tumören?

- I bakre inre delen av hjärnan.

- Jag älskar dej.

Hon tar sin bror i famnen... håller honom hårt & smeker ömt.

- Jag är inte rädd för att dö... inte alls... jag vet att det är en födelse.

- Jag är inte heller rädd... men vill inte mista dej... oss... Vet pappa?

- Nej... vet inte hur jag ska kunna säja det till honom...

- Ska jag säja det?

- Nej... men om du vill vara med när jag...

- Jag hade inte kunnat ha en bättre bror än du. *ler*

- Detsamma... det vet du.

- Ska vi se på Forrest Gump?

- Mmmmm.... häll upp mer konjak först.

 




Fri vers av Johan Bergstjärna VIP
Läst 213 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-03-14 23:26



Bookmark and Share


  Anders Nordlander VIP
Jag sitter här och får tårar i ögonen
ja
du måste vara en väldigt bra bror för din syster
2010-03-15
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP