Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Berätta det inte för någon, du kommer bara sakna dem



Du bar helt nya skor,
de var röda fast lite mer åt blått
Så jag försökte balansera mellan dina vågor av vind
och det är precis som du sa att det skulle vara
en minnesbelöning

Och hjärtat rodnade
när två ljusgestalter nådde vattnet
Jag såg inte om det var kroppar eller skratt
men ditt hår flyter så ljudbedövande
som ett gyllene andetag i frostpärlor av glas

Det är så lätt att frysa i vatten
när ytans näckrosdrömmar svävar i krusiga mönster
Drunkna i det, gå vilse
hitta tillbaka



Vi är alla gjorda av luft då vi vänder oss om och springer




Fri vers av Anaa
Läst 458 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-03-15 22:22



Bookmark and Share


  Jeny
åh. vad fint annaminvän.<3

Jag såg inte om det var kroppar eller skratt
Vi är alla gjorda av luft då vi vänder oss om och springer
2010-03-28

    Kalle Bobbie Immanuel
det är så fint, jag kan bara hålla med martin gällande näckrosdrömmar, och det är så målande. bra!
2010-03-16

    tehdog
näckrosdrömmar fick mitt hjärta att rodna. tror jag.

(andra strofen - målar du lite, eller? lagom? Jäklar, det skulle kunna vara så överarbetat och fånigt men du sätter det ju så bra. "gyllene andetag i frostpärlor av glas". Älskar det ljudbedövande flytet.)

och du vet vad jag tycker om speglar och vatten. mmmmmmmmmmmmmmmmmmm
2010-03-15
  > Nästa text
< Föregående

Anaa
Anaa