Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Min mormors död tog mig inte så hårt. visst är jag ledsen över att hon gått bort, men jag skulle vilja känna mer. När någon frågar \"hur känner du?\" Vad ska man svara då? \"Jag har dåligt samvete över hur lite jag känner?\" Eller en vit lögn \"Jag är h


Vi ses i nästa liv!

Vi satt där i ditt rum, jag, mamma och min bror.
Vi visste att du inte hade länge kvar att leva,
men det gick så fort ändå.
(långsamt för dig kanske?)
Det är svårt att förstå.
jag hade önskat att jag fick hälsa på dig en sista gång,
(ville du det?)
men så blev det inte.
Du slutade andas,
jag hoppas du kom till en plats där du slipper lida,
slipper ha ont.
En plats som ät ljusare för dig.
Förlåt mormor,
att jag inte känner mer än vad jag gör,
förlåt att jag inte var hos dig oftare.
Nu vet jag att det är för sent att lära känna dig.
(hade du velat baka bullar med mig?)

Kanske kan vi lära känna varandra i nästa liv och baka bullar tillsammans?
Jag hoppas du har det bra där du är.




Fri vers av Sandra Odhage
Läst 827 gånger
Publicerad 2005-11-04 16:51



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Hon (din mormor) har det bra nu! Jag kände ungefär som du när min mormor gick bort. Hade alldrig lärt känna henne riktigt. Men hav tröst!
2005-11-04

  Wretling
En vanlig känsla, skuld. Ibland kan man inte bli berörd av allt, och jag tyckr din text beskriver det vläldigt bra.
2005-11-04
  > Nästa text
< Föregående

Sandra Odhage