Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

r




SjälaGlädje



Om jag har förnummit GUD någonstans idag

så var det kanske i min katt Rasmus.

Hur han purrade mej med en sån strålande

glädje så att t o m husselussen blev

morgonglad. Ah... denna Själaglädje,

som endast barn & djur rör sej självklart i.




Fri vers av Johan Bergstjärna VIP
Läst 222 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-03-16 19:35



Bookmark and Share


    ej medlem längre
denna Själaglädje, som endast barn & djur rör sej självklart i

och lika självklart delar med sig :-)
2010-03-16
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP