Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

r




Inte ensam






Så möttes vi igen

i min dröm

Du hade kännt

på dej

att jag inte mådde bra

Att de mörka makterna

var på offensiv igen...

Jag la mej på mage

och

du lade dina saker

på min rygg

och

uttalade dina

magiska ord

och

både min svartaste

sorg & smärta

och

ljuvaste

lättnad & glädje

vällde ut ur de barrikaderade rummen

i min själ

Men med dej är jag ju inte rädd

Du älskar ju mej

Vi älskar ju varandra

Även fast det inte blev vi

Hur många gånger ska du rädda mej?

Jag gråter inombords idag

två dagar före jul

men jag är inte ensam.

 

 

 




Fri vers av Johan Bergstjärna VIP
Läst 184 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-03-16 19:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP