Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Men om man är rädd

Om man förlåter sin
värsta fiende,

har man inte längre något att
vara rädd för

Men om man är rädd
för att förlåta
då ?




Fri vers av Ola Rydberg
Läst 188 gånger
Publicerad 2005-11-04 18:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan