Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

r




SpårByte

 




I


Det blev nyår så vi bytte spår

Kysste dina förnämliga lår

Utmed ryggraden en varm kår

& ditt långa böljande hår



II


Det du siade blev besannat

Allt vi längtade efter så förbannat

Kärleken Vreden den förlösande Sorgen

Kantarellerna lyser i svampkorgen



III


Vi bestämde oss för att kliva av

Från det som hotade bli vår grav

Vår Intimitet är vårt livs nav

När vi kastar oss i Ljusets Hav



IV


Våra Själar står upp nyfödda

Vi är inte längre övergödda

Begränsningen är vår skatt

Genom våra dagar skimrar ett skratt








Bunden vers (Rim) av Johan Bergstjärna VIP
Läst 176 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-03-16 20:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP