Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lite galen är aldrig fel

Om man inte vill gå framåt
så kan man ju
gå baklänges
istället

Om man inte vill släppa taget
då bör man fråga sig själv
vad man håller i

Om man inte vill gå vidare
då kan man
stänga in sig
i
sin
inre cell

Om man vill dö
när man lever
vad är

död ?

Le åt skiten
skratta
åt svärtan
måla lite vitt
i återvändsgränden

Var lite galen
och
lev !




Fri vers av Ola Rydberg
Läst 490 gånger
Publicerad 2005-11-04 18:34



Bookmark and Share


  trasdocka
bra även om jag själv egentligen
borde tagit illa vid mig (stämmer ganska bra på vad jag inte lyckas åstadkomma i min dåliga diciplin)
´
känns ändå som du lyckats vinkla den lite
och fått med en annan sida också?
bra!
2005-11-04

  puzzlekid
Wihiii! En fantastisk moralkaka. Även om den är lite för sträng och för oavvikande (ojoj vilket ord). "då bör man fråga sig själv
vad man håller i" - splendido, sehr schön!
2005-11-04
  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan