Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

amen




När godheten sover

När godheten sover och vi fylls av samvetskval

Tomhet och meningslöshet mal och mal

Då är det så jävla mörkt och kallt

Men jag vet att illusionerna ljuger

och att jag innerst älskar tusenfalt

för mina skönaste drömmar duger! 

Kära Gud se oss i vår skuld och nöd

Fräls oss ur vår rädsla, sömn och död.




Bunden vers (Rim) av Johan Bergstjärna VIP
Läst 191 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2010-03-17 00:01



Bookmark and Share


  Suzy med punkterna
Fin bön
2010-03-18

  Feminaz
Bra uttryckt!

Som våren ännu en gång orkar sin blomning, orkar sitt livfulla brus, ännu en gång snurrar jorden sin bana runt solen, ännu en gång...
2010-03-17

  Lavinia Röd
Fint skrivet! Den här bönen gillar jag!
2010-03-17
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP