Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag vill..

Jag vill öppna mig.
Jag vill skrika ut smärtan inom mig, jag vill att du ska se kriget som tär mig samman.
Håll om mig, håll mig bara nära och släpp inte taget, var den mur av trygghet jag behöver för att kunna komma ut.
Jag är egoist, jag behöver Dig för att våga tömma mig.

Jag vill säga orden, jag vill gråta hysteriskt, låta mascaran rinna ner för mina runda kinder, låta kroppen skaka av rädsla.
Jag vill visa att jag kan, jag vågar och vill.
Jag vill plocka fram mitt kaos.

"TITTA PÅ MIG HÄR ÄR JAG, SÅRBAR, FULL AV SKAM OCH SJÄLVFÖRAKT!!!"

Jag vill lätta på spärren som håller mig tillbaka, men jag behöver dig, och din tid.




Fri vers av LeksaksVingar
Läst 236 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-03-17 11:50



Bookmark and Share


  Lady Alassa
Bra!
2010-03-17
  > Nästa text
< Föregående

LeksaksVingar
LeksaksVingar