Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En god vän dog i en bilolycka för några år sedan. I bland tar saknaden över, och dessa ord var vad jag kunde få fram denna gång. Tack!


Anton min ängel..

Det finns inte längre några ord som kan förklara den saknad jag känner när jag väl tänker på dig.
Jag känner bara ilska, sorg och tomhet.
Jag vill gråta.
Jag vill gråta stora floder, men gråten vill inte nå ut.
Jag känner mig rädd.

Jag är fortfarande chockerad, och otroligt förvirrad och lustigt nog väldigt vilsen.
Din tystnad lyser med sin frånvaro för var timme, dag och år som går.

Det går inte att glömma den tid vi hade tillsammans.
Mina minnen går ej att sudda ut.

Jag vill gråta.
Jag vill känna.
Jag vill släppa taget.
Jag vill släppa Dig fri.




Fri vers av LeksaksVingar
Läst 334 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-09-11 00:33



Bookmark and Share


    Birgersdotter VIP
Stark dikt till älskad vän
2011-09-11
  > Nästa text
< Föregående

LeksaksVingar
LeksaksVingar