Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Senryu 17 mars 10


Inget andsnatter
inga kvitterkonserter
hörluremusik




Bunden vers (Haiku) av Gunnel Eriksson VIP
Läst 279 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2010-03-17 14:36



Bookmark and Share


  aol
jut så fint
2010-05-25

  Gunwale VIP
Jag för min del väljer naturens ljud när jag är i naturen! Det här var en riktigt fin haiku, tycker jag!
2010-03-18

  Njord
Oväntad avslutning, precis som det ska!
2010-03-17
  > Nästa text
< Föregående

Gunnel Eriksson
Gunnel Eriksson VIP