Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Knulla mig....

Närhelst du vill

För mig spelar det ändock ingen roll

...




Fri vers av varje dag går till vår historia
Läst 184 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-03-17 22:38



Bookmark and Share


  stenen/ Yv Ericsson
okey. titeln var ju tilltalande..

men resten en aning, avtändande..snyggt
2010-03-17
  > Nästa text
< Föregående

varje dag går till vår historia