Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Att vara med i ett pogram där man inte vet om... eller bara de låtsas :(


Efterlyst!

Sedd vill man inte bli!!!
Trots att det visas

för andras rädsla och ångest
Kanske det är bra...

men för min skull
är det förödande
För min själ!!

Ingen kan veta vår smärta
vårt lidande
det käns bara som ett "gottande"
i VÅR olycka

Men realistiskt sett kanske det gör nåt
för andra
som vi inte
vet ett skit om!




Fri vers av varje dag går till vår historia
Läst 148 gånger
Publicerad 2010-03-17 22:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

varje dag går till vår historia