Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Man måste ju leva

Alla som bryr sig om
sitt eget bästa
har hört talas om överlevnad

Vem lever du för ?




Fri vers av Ola Rydberg
Läst 180 gånger
Publicerad 2005-11-04 22:43



Bookmark and Share


  Nic
Överlevnad.... konstigt ord vid närmare eftertanke, leva över eller leva för? Bra eftertanke
2005-11-04
  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan