Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vi är ju kåta !!

Vi är ju lika kåta
på varandra
du och jag

Men om jorden
var beroende på
enkönade
så vore
det folktomt

Så mitt ego lämnar plats
för äggstockar
och jag lägger ödmjukt ut
den livsröda mattan

Livet blixtrar
förbi




Fri vers av Ola Rydberg
Läst 223 gånger
Publicerad 2005-11-04 22:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan