Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Röd flagg


för det varma vattnet mot läpparna,
myntabladen silas mellan tänder

hela vägen mot botten,
lycklig

Ingenstans syns den fanbärare
som bär min djävul

ilsket viftandes
röd flagg.




Fri vers av Tina-sol
Läst 149 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-03-18 16:35



Bookmark and Share


  Nils Teodor VIP
Mycket bra!
2010-03-18

  Yrre VIP
Mycket bra skrivet, Applåder!
2010-03-18
  > Nästa text
< Föregående

Tina-sol
Tina-sol