Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sommaren är mitt hem

Kluckande vatten emot en grå-brun träkaj.
En sol som lyser så starkt att man måste kisa med ögonen.
Heta klippor där vi ligger och super in värmen.
Det vassa gräset som sticker upp här och var, envist.
Jag tror att sommaren är mitt hem.




Fri vers av Lisa Petersson
Läst 173 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-03-18 19:10



Bookmark and Share


  Ishtar
Mitt också (hem alltså). Och jag bor ju nästan där. Finlirbra!
2010-03-18
  > Nästa text
< Föregående

Lisa Petersson
Lisa Petersson