Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att bli kvävd av livet

Du ska lyckas nudda det blinkande ljuset högst däruppe.
Vifta på svansen, håll huvudet högt.
Du är duktig, jag är full av nåd.
Bre ut dina inälvor inför mig och peka där det gör ont.
Jag ska bara trycka ett litet tag.
Tills jag har fått greppet om din själ, där det är som varmast.
Andas ut, släpp ut luften ur lungorna.
Allt kommer att gå dig väl.




Fri vers av Lisa Petersson
Läst 249 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-11-27 23:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lisa Petersson
Lisa Petersson