Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Till ananashimlen

Bär mig upp till ananashimlen i dina armar.
Ta mig inte tillbaka ner.
Mitt huvud är som i en kaktus.
Det gör för ont att komma ut.
Ut ur en bubbla som skriker och klagar
till och med på ängens ljuvaste blomma.
Som inte vill blomma mera
Nu när ananashimlen är död.




Fri vers av Lisa Petersson
Läst 209 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-11-27 23:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lisa Petersson
Lisa Petersson