Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Men askan slipper inte ens du undan

Stenarna
i ditt
hjärta
för
sin
egen
talan

Du är stum av beundran

Människor
trängs
runt din
isiga aura
bara för
att töa
bort
vid närmsta brunn

Ord
klottras
flitigt ner
i din
hjärna
och restresor
bränns inne

När man bär
ett helvete
inom sig
så behöver
man inte
åka till
varma länder




Fri vers av Ola Rydberg
Läst 192 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-03-18 20:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan