Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

keep on rockin in a free world




Det är synd om mänskorna, för de SOVER; och förbannad vare den som konstaterar faktum




Om alla mänskor vore VAKNA

så skulle vi leva i Paradisum

Så varför inte vakna...?

Ju längre sömnen varat

ju mer kärlek krävs

och heligt ursinne!




Fri vers av Johan Bergstjärna VIP
Läst 217 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-03-19 00:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP