Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

uppmaning

Ordet är fritt. Ordet är allt och betyder mest. Ingen kan ta orden ifrån dig. Använd dem till något gott. Och va rädd om dina ord. Tänk efter före....




Fri vers av HildIrene
Läst 186 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-03-19 02:30



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Otroligt bra.
2010-03-19

  Karl-Bo Lundstedt VIP
ja så är det, så sant som det är
sagt av Dig....
dagens vishetsord...
kb
2010-03-19
  > Nästa text
< Föregående

HildIrene
HildIrene