Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att känna


Stilla mitt sinne och själ för en stund.
Ge mig ett litet frö att vårda för en ljusare tid.
Låt mig få andas en stund mot din hud som ger mig lugn.
Tala sakta till mig när du formar dina sensuella läppar mot mitt öra.
Kyss mig som om du mottog hela världens hav.
Låt mig få vila i dina ljuva ord.
Fånga mig när jag sjunker ner i ett bottenlöst djup.




Fri vers av HildIrene
Läst 200 gånger
Publicerad 2010-03-19 21:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

HildIrene
HildIrene