Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tyck inte synd om en sån som jag

Trots att jag ställer mig upp
efter att ha blivit påkörd av lastbil efter lastbil
Så får du inte tycka synd om mig.

De där tårfyllda hundvalpsögonen
kan du spara till ett oskyldigt offer
för jag ställer mig alltid upp

och jag skakar av mig lastbilsdelarna,
jag går min väg.




Fri vers av Alp
Läst 270 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2010-03-19 12:52



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Starkt ordat.
2010-04-05

  edion
Fantastiskt text som avslutas med en fet käftsmäll. Den skönaste käftsmällen jag någonsin fått. Helt underbart
2010-03-30

  Quasimodo
Härlig skön text med mod och mycket vilja och med glimten i ögat !!
2010-03-19
  > Nästa text
< Föregående

Alp