Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fingertippen

Det liksom känns lite
som en kittling

När tankar far omkring
och stannas upp av

En smekning från
den fingertipp

som berusat så pass
att man inte kan få nog




Fri vers av Alp
Läst 320 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-06-30 23:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Alp