Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Handlar inte om Gevalia-reklam direkt...*ler*...;-))


Mörkast före gryningen




I ett kick

förändrades allt

och jag var bara

alltför nära

slutet


men jag såg den -

ljusstrimman!


inte så starkt

inte heller så värmande

men den fanns där

och då förstod jag


livet har sina


ljusa stunder...













Fri vers av Junitvillingen
Läst 411 gånger och applåderad av 18 personer
Publicerad 2010-03-19 18:26



Bookmark and Share


  Redeemer
Skönt att du får uppleva lite lättnad i mörkret.

Gillas!
2010-03-30

  Lasseman VIP
Oh! ja tack min sköna!!... kan bara njuta och säga ATT DU ÄR BÄST... kraaaam Lasse
2010-03-28

  En strimma av guld
En hoppfull och stark dikt som visar på stark livsglädje.
2010-03-26

  Anna*
Fint att det finns en glimt av ljus, hopp, värme. Det gläder mig!
2010-03-25

  Eaglemountains VIP
Underbart skrivet!! APPLÅD!!
2010-03-22

  sulimaa
Ja det har det ...man måste bara orka se det :) kram
2010-03-19

    J. Herward
Fånga ögonblicket! sug å dig allt det goda! so men svamp, allt gott är du värd. och att du känner som du gör, är ett tecken:) starkt förmedlat.
2010-03-19

  walborg
Blir glad att läsa detta! Kram! W
2010-03-19

  LovisaCecilia
Och det är värt att leva.
2010-03-19
  > Nästa text
< Föregående

Junitvillingen
Junitvillingen