Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Han håller en sliten gitarr i sin märkta hand

Vuxenheten
kränker
mitt
inre
barn

Rotlösa
drömmar
binds fast med
rörlig
ränta
och cementankar

Mina tankar
är i gaskammaren
och luftballongen sprack
som mödomen
inspärrad
med tusen kåta gubbar

Gräset
är svartare
med en granne som pyroman

Ingen av
dessa meningar
följer en röd tråd

Blåa tankar
gör sällan det




Fri vers av Ola Rydberg
Läst 204 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-03-19 19:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan